Sahte Medyumlara Dikkat!

 


 

Günümüzde her alanda var olan ak ile kara benzeri zıt terimler gibi medyum hoca sahasında da gerçekler ve sahteler olarak ayrım mevcut durumdadır. İşinde iyi ilim sahibi kişilerin yaptığı faaliyetleri kötü amaçlı kullanıma çeviren hatta bunun üzerinden kişilerin duygularını ve cüzdanlarını sömüren sahte medyumlar vardır. Burada da her alanda olduğu gibi dikkatli olmak duyguların ve maddi açıdan zarar görememenin yolu temkinli olmaktan geçer. Sahte medyumları anlamak için teknolojinin faydalarından yararlanarak iyi bir araştırma yapmak mümkün olur. Böylece kişilerin hakkındaki yorumları ve şikâyetleri öğrenmek kolay şekilde gerçekleştirilir.  

Her anlamda ihtiyaçların giderilmesi için uygun çözümü ararken yanılgıya düşmemek adına sıkı bir denetim sahte medyumlardan korunmak bakımından yararlı olur.

Sahte Medyum Nasıl Anlaşılır?

 

İnsan aklı ile oynamak konusunda uzmanlaşan bu tarz sahte kişilerin gerçek yüzünü anlamak bir hayli zor bir durumdur. Kişileri sözleri ile kandırarak onları ruhani varlıklarla ya da yaşam sahası içindeki kişilerin tehdidi altında olduğu konusunda inandırarak duygularını ve bu hususta yardımcı olacağını vaat ederek te parasını sömürebilmekteler.

Bu yüzden her konuda temkinli olmak, araştırma yapmak ve detaylı gözlem kandırılmanın, mağduriyetin önüne geçme konusunda yardımcı olabilir. Bunun için yorum ve şikâyetler sayfasında yer verilen uygun bilgilere ulaşmak hatta inanmak doğru olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Gerçek Takipçi Neden Önemli?

Bağlama Duası

Instagram Bot Takipçi Ban Yedirir Mi?