Bağlama Duası

 


Bağlılık bir insana duyduğunuz sevgi ve sadakati gösteren önemli konuların başında gelmektedir. Karşınızdaki insana bağlılığınızı gösteren sadakat bazen karşınızdakinden beklenmez. Bu onur kırıcı ve üzücü bir durum olsa da bağlılıkla ilgili yapılabilecek aslında çok fazla bir şey yoktur. Sevdiğiniz insanın size bağlı olmasını ve bağlı kalmasını istiyorsanız bağlanma duası her zaman etkilidir. Bu dua gerçek bir medyum hoca tarafından yapıldığında etkisini çok kısa süre içerisinde gösterecektir. Aksi takdirde bağlanmanın zayıf olması halinde ister istemez ilişkinin daha uzun yıllar ya da süreler devam edebilmesi de mümkün olmayacaktır. Sonuç olarak bağlanmanın temelinde sevgi mutlaka olması gerekiyor. Çünkü biri sizi sevmeden ona bağlanma duası yaptırdığınızda bunun sonuçları ağır olabilir.

Bağlılıkla ilgili dua sayesinde sevdiğiniz insanı kendinize sık sıkı bağlarken 1 günde aşık etme duası ile birlikte sizden hoşlanan birinin de sizi çok sevmesini sağlayabilirsiniz. Bir günde insan aşık olabilir mi? Diye soruyor olabilirsiniz. Ancak hemen şunu söyleyelim. Yer ve göğün dua ile döndüğü zamanda yapacağınız tüm duaların etkisi olduğu gibi aşık etme ya da bağlanma dualarının etkisi de oldukça yüksek olacaktır.

Bir Günde Aşk Olur mu?

Bir günde aşk belki olmayabilir, ancak dua gibi gizemli güçlü tılsımların olması bir günde aşık olmayı sağlayabilir. Bir günde aşkınız olmasa bile hoşlandığınız ve sizden hoşlandığına inandığınız kişinin size daha yakın olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Gerçek Takipçi Neden Önemli?

Ekran Kartı Resetleme İşlemi Nasıl Yapılır?