Anaokulu Ödev Takip

 


Anaokuluna veya kreşe giden çocukların yaşı oldukça küçük olmasıyla beraber anaokulunun da amacı okula karşı bir ön hazırlık sağlamak, anaokulun da verilen ödevler bazen çocukların yaşı nedeniyle unutuluyor olabilir, bunun önüne geçmek adına ve ailelerin bilgilendirilmesi için kreş için, kreş mobil uygulama yapılıyor anaokulu için ise anaokulu mobil uygulama yapılıyor.

Sisteme giriş yapmış kayıtlı öğretmen ödevleri sisteme eklediğinde telefona mobil uygulamasını indirmiş aile bireylerine ödev hakkında anaokulu mobil bildirimi sağlanıyor ve ödevleri bu sayede öğrenmiş oluyorlar.

Aynı şekilde ev ödevlerinin teslimatını da anaokulu mobil uygulama ya da kreş mobil uygulaması üzerinden aile bireyleri öğretmene göstermek adına yükleyebilir, öğretmene ödevle ilgili sorular sorabilir ve belirtilen kanallar aracılığıyla iletişime geçebilirler.

 

Anaokulu Mobil Uygulamasından Davranış Takibi

Çocuklarımızı gözle göremediğimiz bir ortamda olacağı için ve çocuklarda ailesiyle birlikte yaşamaya alışkın olduğundan çocukların ne yapacağı her an için belirsiz olabiliyor. Bu konu hakkında aile bireylerinin bilgilendirilmesi için özel bir sistem var. Aileyle görüşülmek istendiğinde anaokulu mobil bildirimi alınıyor ve anaokulu mobil uygulaması ile kreş mobil uygulama yönlendirme sağlanıyor. Bu yönlendirme aracılığıyla çocuğun ne tarz yasaklı bir davranış yaptığı gözlemlenebilir.

Öğretmen sizle bu konu hakkında aynı zamanda birebir görüşmeyi de anaokulu mobil uygulaması üzerinden canlı olarak gerçekleştirmek isteyebilir bu sizin isteklerinize göre değişkenlik gösteren bir meseledir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Gerçek Takipçi Neden Önemli?

Bağlama Duası

Instagram Bot Takipçi Ban Yedirir Mi?