Growtopia Oyununda Nasıl Gelişilir?

 


Growtopia oyununu bilmeyenler için ilk olarak nasıl bir oyun olduğunu anlatalım daha sonrasında oyun içerisinde nasıl gelişebilirsiniz bunu anlatmaya başlayalım. Growtopia dünyalar savaşı olarak da bilinen bir bilgisayar oyunudur. Oyuncu kendi kurduğu dünyası kendi isteğine göre şekillendirebilir ve bu doğrultuda geliştirmeye başlar. Geliştirmek için ihtiyacı olan şey DL’ dir. Growtopia dl satın alınarak bu gelişimde sağlanabilecektir.

Growtopia Oyunu

Oyunda ilk olarak 100 Wood block tohumunuz olduğunda buywood dünyasına gitmeniz gerekiyor ve Sell seed 100/1 dedikten sonra biri m eme buy, trd ok derse ona trade açın. Eğer bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız o zaman şu yöntemi takip etmeniz gerekiyor. Envanterinizde bulunan İngiliz anahtarına tıklayın ve herkesin isminin yanında bu kez İngiliz anahtarından görebileceksiniz. Satın alacak olan kişinin anahtarına bastığınızda eğer trade yazıyorsa ona tıklamanız gerekiyor. Tıkladığınızda 100 tohumu koyun adam da size 1 wl koyacaktır. Siz Acccept’e batığınızda oda basacak ve daha sonrasında Do The Trade tıkladığınızda artık sizinde 1 wl’niz olacak.

Growtopia yalnız ülkemizde değil dünyada da sevilen oyunlar arasında bulunuyor. Kullanıcı keyfini ön planda tutarak geliştirilmiş olan oyunun yazılımı da sürekli olarak güncellenmeye devam ediyor. Oyunda kesinlikle tıkanma, vs yaşamıyorsunuz. Bu da oyundan alacağınız keyfin daha yüksek olmasına imkan sağlıyor.

Oyunda başarınızı artırmak amacıyla Growtopia dl satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bağlama Duası

Instagram Gerçek Takipçi Neden Önemli?

Instagram Bot Takipçi Ban Yedirir Mi?