UC Fiyatı

 


PUBG yani PlayerUnknown’s Battlegrounds, Bluehole şirketince yayımlanmış ve geliştirilen çok oyunculu bir video oyun platformudur. Dünya genelinde ve ülkemizde çok sayıda oyuncu kitlesine sahip PUBG, FPS oyun kategorisi içerisinde yer almaktadır. İlk çıktığında PC üzerinde oynanabilmesi için Steam bünyesinden yayımlanan oyun, akıllı telefon ve tabletlerde istenilen her ortamda rahatlıkla oynanabilmektedir. PUBG Mobile’ın çıkış yılı 2018’dir.

PUBG oyunu içerisinde asıl maksat hayatta kalabilmektir. Bunun için oyunun çeşitli kuralları vardır. Oyunun sonunda da ödüllendirme mevcuttur. Günümüzde pek çok oyunda olduğu üzere PUBG içerisinde de hoş kostümlerin ve birbirinden güzel eşyaların bulunduğu bir mağaza mevcuttur. Bu mağazadan, sahip olunan bütçe doğrultusunda istenilenler alınabilir. Oyundaki her kullanıcı, gerçek parayla satın aldığı ve UC (Unknown Cash) adlı oyun paralarını burada harcıyor. uc fiyatı piyasada çeşitli platformlara göre değişkenlik arz eder.

UC Temini

uc fiyatı arzu edilen şekilde olduğu vakit, oyun tutkunları UC temin etmeye çalışıp mağazadan çeşitli alışverişler yapmayı planlar. Bu alışverişlerin yapılması kullanıcıların ayrı bir havaya kapılmalarını sağlıyor. Oyun içerisinde temin edilen UC vasıtasıyla birçok giysi, eklenti, kaplama ve benzeri ekipmanlar rahatlıkla satın alınabiliyor.

uc fiyatı, PUBG tutkunları açısından son derece önemli görülen bir mevzudur. Kullanıcılar bu konuda internet piyasasını derinlemesine araştırıp kendi bütçelerine uygun fiyatlar bulmaya ve UC temin etmeye çalışıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bağlama Duası

Instagram Gerçek Takipçi Neden Önemli?

Instagram Bot Takipçi Ban Yedirir Mi?