MediaRubic

 


Siz de MediaRubic ile Metaverse sanal dünyasına katılmaya hazır mısınız? İster kişisel ister kurumsal markanıza uygun şekilde birçok özellik sunan meta kampüs ve ofis tasarımı oluşturabilirsiniz. Dünyada en çok kullanılan Metaverse platformu Spatial’da bulunan MetaOfis’te artık misafirlerinizi güzel bir şekilde ağırlama şansınız bulunuyor.

MediaRubic Meta Kampüs içerisinde yer alan amfitiyatro sayesinde sahnede birçok sosyal etkinlik düzenleyebilirsiniz. Amfitiyatronun karşısında bulunan ekranı kullanarak video paylaşarak herkesin dikkatini üzerinize çekebilirsiniz.

Yönetim kuruluyla ya da personel ve misafirlerinizle yapacağınız toplantılarda kullanabileceğiniz bir toplantı odası bulunuyor. Toplantı odasını Metaverse sanal dünyaya taşıyan firma sayesinde bundan böyle iş seyahatleriniz için para harcamak zorunda kalmayacaksınız.

MediaRubic Meta Kampüs’te sadece toplantı düzenleme özelliği yok. Tıpkı gerçek dünyadaki gibi Metaverse’de de insan ilişkileri de önemli bir konu oluyor. Bu nedenden dolayı açık ve kapalı birçok sosyal alan yer alıyor. Böylece kişiler sosyalleşebiliyor ve tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi deneyimler yaşayabiliyorsunuz.

Her çeşit eğitimi verebileceğiniz bir sınıf bulunuyor. Amfitiyatroda olduğu gibi video gösterimi yapabileceğiniz bir ekran bulunuyor. Artık eğitimlerinizi çok daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

MediaRubic firması toplantılarınızı ve eğitimlerinizi Metaverse adı verilen sanal bir dünyaya taşıyarak son teknolojiden mahrum kalmamanıza yardımcı oluyor. Kurumsallığı bir oyun ile birleştirerek çalışanlarınıza ve öğrencilerinize kusursuz bir tecrübe yaşatmanıza olanak tanıyan firma geniş bir kitle tarafından rağbet görüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Gerçek Takipçi Neden Önemli?

Bağlama Duası

Instagram Bot Takipçi Ban Yedirir Mi?