Exxen Spor


Spor yayın hayatına da iddialı bir başlangıç yapan Exxen platformu üzerinde 3 önemli spor organizasyonu ekrana gelecektir. Bunlar: UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’dir. Exxen spor kapsamındaki organizasyonlardan kısaca bahsetmek gerekirse şu şekildedir:

·        UEFA Şampiyonlar Ligi

Avrupa’da yer alan ülkelerin sadece şampiyonlarının katıldığı turnuva, aynı zamanda Avrupa’da düzenlenen en büyük organizasyonlardan biridir. İzleyici sayısının da dünya üzerinde bir hayli fazla olduğu düşünülürse UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ilgi çok büyüktür. Yayın gelirleri de bu doğrultuda değişmektedir. Avrupa’daki en prestijli bu turnuva, 1991-1992 sezonunda format değişikliğine gitmiş olup grup aşamasını da turnuvaya eklemiştir.

·        UEFA Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi, 1971 yılından beri düzenlenmekte olan ve yine tüm dünya üzerinde çok sayıda izleyici kitlesi barındıran bir turnuvadır. Avrupa’nın en iyi 2. prestijli turnuvası olan bu kupa, çekişmeli maçlara sahne olmaktadır. Bu nedenle yayınların çok satıldığı tüm dünyada, turnuva ilgiyle izlenmektedir. Bazen format değişikliğine gidilen turnuvada kupayı alanlar, her zaman Avrupa’nın prestijli kulüpleri arasında yer almıştır.

·        UEFA Avrupa Konferans Ligi

UEFA Avrupa Konferans Ligi, 2021-2022 sezonunda düzenlenmeye başlamış ve Avrupa’nın ve dünyanın merakla beklediği futbol organizasyonlarındandır. İlk olması nedeniyle heyecanlı geçmesi beklenen turnuva, yine çok sayıda seyircinin Exxen maç izle faaliyeti gerçekleştirmek için can atacağı maçlara sahne olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bağlama Duası

Instagram Gerçek Takipçi Neden Önemli?

Instagram Bot Takipçi Ban Yedirir Mi?