Domuz Büyüsü

 


Kötü niyet ile yapılan büyüler sevmediğiniz kişilere ve düşmanlarınıza yapılır. Büyü yapmanın temel amacı düşmanlarımızın hayatlarında zorluk çıkarmaktır. Bu şekilde düşmanlara yapılan büyülerin etkileri çok şiddetli ve olumsuzdur. Çok farklı etki yelpazelerine sahiptirler.

Tüm kötü niyetli yapılan büyülerde en sık maruz kalınan ortak etkiler vardır. Bunlar ;

       Huzursuzluk

       Depresyon
Paranoya

       Delirme

olarak sıralanabilir. Domuz büyüsü delirme ve huzursuzluk etkileri gösteren en şiddetli kara büyülerden birisidir. Antik çağlardan beri kötü niyetli kişiler tarafından domuz büyüsü kullanılmaktadır. Almanya medyumları tarafından da sıklıkla yapılan bir büyüdür. Domuz büyüsünün etkisi ile en eski zamanlardan beri birçok insanın hayatı zindan olmuştur. domuz yağı büyüsünün etkilerini öğrenen kişiler büyük bir korkuya kapılmaktadır. Çünkü büyününü etkisine bir kez maruz kaldığınızda, büyünün bozdurulması çok zor hale gelmektedir.

 

Domuz Yağı Büyüsü Etkileri

Domuz yağı büyüsünün etkileri birçok kişinin huzurunu ve rahatını kaçırmaktadır. Antik çağlardan beri yapılan bu büyü birçok insanın hayatını mahvetmiştir. Kişinin yaşadığı huzursuzluk gün geçtikçe artar. Zaman içinde huzursuzluk arttığı için kişi en sonunda dayanamayıp akli dengesini kaybeder ve delirir.

 

Domuz yağı büyüsünün etkileri çok fazladır. Bu etkilerin çok fazla etkilemesinin nedeni büyü sırasında yapılan ritüeldir. Büyü sırasında yapılan ritüel büyünün sonuçlarında ve etkilerinde çok önemli rol oynar. Büyü yapılırken kullanılan malzemeler ve büyü yöntemi ne kadar güçlüyse büyü de o kadar güçlü olur. Medyum tavsiye ile domuz büyüsünden kurtulma ihtimali vardır. Almanya medyumları bu büyüyü çok sık yapmaktadırlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bağlama Duası

Instagram Gerçek Takipçi Neden Önemli?

Instagram Bot Takipçi Ban Yedirir Mi?