MTA Server Kurma

 


Multi Theft Auto (MTA), 2003 yılında ilk kez satışa sunulan bir oyundur. Oyuna birçok eklenti kolayca entegre edilebilir. Haritanın da tasarlanabildiği oyunda, birçok sunucu türü bulunur. Çok oyunculu oynanabilen bir oyundur. MTA server kurma, oyun tutkunları açısından kendilerini özgürce ifade edebildikleri ve rahatça hareket edebildikleri bir ortam oluşturma imkanını onlara verir. İnternet ortamı üzerinde sunulan seçenekler arasından istenilen servera karar vermek; oyuncuların yapacağı bir seçimdir.

MTA kadar oynanılan ve sevilen bir diğer oyun, Minecraft’tır. Minecraft, 2011 yılında İsveçli oyun geliştiricisi tarafından piyasaya sürülüp 2014 yılında Microsoft firması tarafından satın alınan bir oyundur. Küpler aracılığıyla oyun içerisinde istenilen tasarım kolayca yapılabilir. Oyun, 2 ve 3 boyutlu şekilde oynanabilir. Oyuncular Minecraft server kurma faaliyeti sayesinde, oyun içerisinde kendi bağımsız dünyalarını oluşturabilme imkanına kavuşurlar ve bu onları son derece özgür hissettirir. Topluluk serverları üzerinde görülebilen bu serverlara, isteyen herkes katılabilir.

İngiliz bağımsız video oyun geliştiricisi Facepunch Studios bünyesinde 2013 senesinde piyasaya sürülen Rust, hayatta kalmaya yönelik bir video oyunudur. Oyun, çok oyunculu bir sisteme sahiptir. Hayatta kalmaya yönelik tüm eylemlerin düzgün bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken oyunda, oyuncuların yeterince beslenmiş olması son derece mühim bir durumdur. Rust bünyesinde kendi özgür ve bağımsız dünyalarını oluşturmak isteyen oyuncular, Rust server kurma eylemine girişirler.   

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bağlama Duası

Ekran Kartı Resetleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Orijinal Dekant Parfüm Kokusu Nasıl Ayırt Edilebilir?